Onze diensten

IAM Webdesign levert als full-service internetbureau alle diensten die je hier ook van verwacht. Wij kunnen u geheel ontzorgen. Vanaf het design van de website, het realiseren van het technische aspect, het hosten van de website en het optimaliseren er van. Heeft u al een website maar bent u nog niet tevreden of levert het niet op wat u er van verwacht? Wij kunnen een analyse uitvoeren en op basis daarvan een geschikt verbeterplan opstellen. Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Klik op een van de onderstaande diensten voor meer informatie.

WEBDESIGN

Al onze websites zijn uniek en speciaal op verzoek van de klant gemaakt. Zo komt u altijd voor de dag met een website welke helemaal volgens uw smaak is en aansluit bij uw bedrijf.

OPTIMALISATIE

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te blijven optimaliseren. Of het nou SEO betreft of de wijze waarop uw website is opgebouwd. Wij helpen u graag een handje!

RESTYLING

Is uw huidige website, logo of huisstijl toe aan een nieuwe en frisse look? Wij denken graag met u mee om uw visie om te zetten in het resultaat wat u voor ogen heeft.

HOSTING

Doordat onze hosting is voorzien van speciale caching software, is deze bij uitstek geschikt voor het gebruik van het CMS WordPress. Daardoor kunt u te allen tijde genieten van uw snelle website!

WIJ WERKEN MET