Hosting

De hosting is een zeer belangrijk aspect wat betreft de snelheid van een website. IAM Webdesign investeert veel tijd in het optimaliseren hiervan. Wij maken gebruik van de laatste versie PHP in combinatie met LiteSpeed caching software. Dit zorgt ervoor dat het bij uitstek geschikt is voor verschillende CMS systemen. Waaronder WordPress, Magento, Joomla en Drupal. Daarnaast zijn de servers direct aangesloten op AMS-IX, één van de grootste internetknooppunten ter wereld.

Een snelle website heeft direct invloed op de positie van je website bij zoekmachines.

Gegarandeerde uptime

Onze servers zijn voorzien van een redundant (dubbel) uitgevoerde verbinding, hierdoor kunnen wij u uptime van uw website garanderen. U heeft geen zorg voor het onderhoud van de server, deze zijn altijd up to date en voorzien van de meest recente software. Tevens bieden wij een dagelijkse backup structuur aan, er gaat dus nooit data verloren!

Mocht dit nog niet voldoende zijn. Dan kunnen wij de server nog voorzien van een off-site backup. Dit houdt in dat de backup naar een andere (fysieke) locatie wordt gemaakt, zodat u nog meer zekerheid heeft.

Verhuizing van uw hosting

Indien u reeds voorzien bent van hosting voor uw website maar u wil toch gebruik maken van onze service en hosting. Dan draagt IAM Webdesign zorg voor een soepele migratie van uw huidige provider naar onze hosting.

Aanvragen van hosting

Heeft u interesse in een hosting oplossing van IAM Webdesign, dan kunt u deze hier aanvragen.

Toegang tot uw hosting

Hosting van IAM Webdesign is voorzien van een DirectAdmin control panel waarbij u zelf de controle heeft over uw hosting pakket. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw website te voorzien van een SSL certificaat. Dit zorgt voor een betrouwbare website, een versleutelde verbinding en een voordeel met betrekking tot hogere positie in de zoekmachines.

DirectAdmin-hosting

  WIJ LEVEREN OOK

  WEBDESIGN

  Al onze websites zijn uniek en speciaal op verzoek van de klant gemaakt. Zo komt u altijd voor de dag met een website welke helemaal volgens uw smaak is en aansluit bij uw bedrijf.

  OPTIMALISATIE

  Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te blijven optimaliseren. Of het nou SEO betreft of de wijze waarop uw website is opgebouwd. Wij helpen u graag een handje!

  RESTYLING

  Is uw huidige website, logo of huisstijl toe aan een nieuwe en frisse look? Wij denken graag met u mee om uw visie om te zetten in het resultaat wat u voor ogen heeft.

  WIJ WERKEN MET