design-sketch

Webdesign

IAM Webdesign is ontstaan uit passie voor het ontwikkelen van websites op maat. Wij vinden het belangrijk dat elke onderneming zijn eigen identiteit creëert en daar staan wij voor.  Zo werken wij samen met de klant specifieke creatieve ideeën uit en maken hier een unieke website van welke tot in detail bij de onderneming past. Uw website is tenslotte het visitekaartje van het bedrijf!

Wij halen voldoening uit het vertalen van uw wensen en creativiteit naar de website die u in gedachten heeft. Maar daarbij niet het doel en functie uit het oog verliezen. Het idee van een website is, dat het vóór u moet werken en niet tegen u.

Duidelijke boodschap

De voornaamste reden van een website is het overbrengen van een boodschap. Wij begrijpen dat als geen ander. Door goed met de klant te overleggen en duidelijke doelen te stellen vertalen wij dit in het design van de website. Zodat ieders boodschap duidelijk is.

Eigen design

IAM Webdesign staat voor passie voor webdesign. Samen met de ideeën en wensen van de klant en de creatieve insteek van ons, creëren wij het design wat bij uitstek bij uw bedrijf past. Het is tenslotte ook het visitekaartje van uw onderneming. Ook voor een website geldt; de eerste indruk is het belangrijkst.

Geoptimaliseerd

U heeft straks een mooie website, waar u uiterst tevreden over bent. Dan wilt u natuurlijk ook gevonden worden. Wij kunnen uw website optimaliseren zodat deze snel is (door middel van PHP7 en Litespeed) , veilig is (SSL certificaat) en deze goed vindbaar is (SEO).

Full responsive en makkelijk in gebruik

De websites welke ontwikkeld worden door ons, zijn voorzien van een Content Management System (CMS). Hierdoor kunt u eenvoudig zelf uw website aanpassen zonder enige kennis van webdesign. Tevens kunnen de websites voorzien worden van een “Full-Responive” design. Dit houdt in dat uw website zowel op de computer, laptop, tablet, mobiel of welk mobiele device dan ook, goed te bekijken is.

webdesign-html-css

  WIJ LEVEREN OOK

  OPTIMALISATIE

  Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te blijven optimaliseren. Of het nou SEO betreft of de wijze waarop uw website is opgebouwd. Wij helpen u graag een handje!

  RESTYLING

  Is uw huidige website, logo of huisstijl toe aan een nieuwe en frisse look? Wij denken graag met u mee om uw visie om te zetten in het resultaat wat u voor ogen heeft.

  HOSTING

  Doordat onze hosting is voorzien van speciale caching software, is deze bij uitstek geschikt voor het gebruik van het CMS WordPress. Daardoor kunt u te allen tijde genieten van uw snelle website!

  WIJ WERKEN MET