optimalisatie

Optimalisatie

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te blijven optimaliseren. Of het nou SEO betreft of de wijze waarop uw website is opgebouwd. Voor het bereiken van uw doel of de juiste doelgroep, is het namelijk belangrijk dat uw site op meerdere aspecten optimaal functioneert. SEM oftewel Search Engine Marketing is hier een groot onderdeel van. Wij helpen u graag een handje met de optimalisatie van uw website.

Server optimalisatie

Onze servers zijn voorzien van de nieuwste versie PHP7 in combinatie met LiteSpeed software en zijn direct aangesloten op de AMS-IX, één van de grootste internetknooppunten ter wereld. Dit resulteert in razendsnelle performance voor uw website of webshop. LiteSpeed is bij uitstek geschikt voor het gebruik van WordPress, Magento en Woocommerce.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO of Search Engine Optimization is een techniek om er voor te zorgen dat de zoekmachines uw website op de juiste manier kunnen doorzoeken. Deze technieken, mits goed uitgevoerd, resulteren direct in een hogere positie in de zoekmachine resultaten.

Enkele voorbeelden van deze technieken zijn het up-to-date houden van uw website, juiste zoekwoorden gebruiken, linkbuilding en het integreren van social media.

Search Engine Advertising (SEA)

SEA of Search Engine Advertising is het tegen betaling plaatsen van advertenties (bijvoorbeeld Google AdWords). Dit is een toevoeging op SEO, naast de natuurlijke zoekresultaten. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt.

Het is de kunst om door middel van gebruik van Search Engine Advertising technieken een groter bereik van uw website te creëren, zoveel mogelijk clicks realiseren om tot slot zoveel mogelijk conversies (aanvragen, aanmeldingen en/of aankopen) te krijgen. Elke doel heeft op zijn manier weer een eigen strategie. Wij helpen u daar graag bij.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij SEO, SEA of andere campagnes? Wij staan voor u klaar. Neem direct contact op via het contact formulier, via de mail of telefoon.

SEO Optimalisatie

  WIJ LEVEREN OOK

  WEBDESIGN

  Al onze websites zijn uniek en speciaal op verzoek van de klant gemaakt. Zo komt u altijd voor de dag met een website welke helemaal volgens uw smaak is en aansluit bij uw bedrijf.

  RESTYLING

  Is uw huidige website, logo of huisstijl toe aan een nieuwe en frisse look? Wij denken graag met u mee om uw visie om te zetten in het resultaat wat u voor ogen heeft.

  HOSTING

  Doordat onze hosting is voorzien van speciale caching software, is deze bij uitstek geschikt voor het gebruik van het CMS WordPress. Daardoor kunt u te allen tijde genieten van uw snelle website!

  WIJ WERKEN MET