restyling

Restyling

Is uw website of huisstijl toe aan een nieuwe en frisse look? Maar u wilt wel de kernpunten behouden uit uw huidige uitstraling. IAM Webdesign kan door middel van restyling de uitstraling van uw website en huisstijl een opfrisbeurt geven.

Uitbreiding

Bent u wel tevreden over uw huidige site, maar is er behoefte aan uitbreiding van de huidige functionaliteit? Dan kunnen wij u bij uitstek advies geven en wanneer nodig de realisatie uitvoeren. Hierdoor is uw website weer helemaal up-to-date!

Vindbaarheid

Door het toepassen van restyling, kunnen wij uw website aanpassen naar de huidige technieken. Dit hangt nauw samen met hoe de zoekmachines omgaan met uw website en dus hoe u te vinden bent op het internet. U kunt namelijk een prachtige site hebben, maar als niemand u kunt vinden komt dit ook niet over.

Gebruiksgemak

Is uw website nog niet voorzien van een CMS (Content Management System) en is uw website daardoor niet echt gebruiksvriendelijk?

Wij kunnen uw website dermate aanpassen dat deze gebruik maakt van een CMS en u vervolgens uw eigen teksten, posts, blogs, afbeeldingen etcetera kunt toevoegen en aanpassen.

Refresh!

Bent u niet meer volledig tevreden over uw huidige logo of uw huisstijl? IAM Webdesign kan u professioneel advies geven omtrent het vernieuwen van uw huisstijl.

restyling-schets

  WIJ LEVEREN OOK

  WEBDESIGN

  Al onze websites zijn uniek en speciaal op verzoek van de klant gemaakt. Zo komt u altijd voor de dag met een website welke helemaal volgens uw smaak is en aansluit bij uw bedrijf.

  OPTIMALISATIE

  Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te blijven optimaliseren. Of het nou SEO betreft of de wijze waarop uw website is opgebouwd. Wij helpen u graag een handje!

  HOSTING

  Doordat onze hosting is voorzien van speciale caching software, is deze bij uitstek geschikt voor het gebruik van het CMS WordPress. Daardoor kunt u te allen tijde genieten van uw snelle website!

  WIJ WERKEN MET